Srpnový NEW IN

Dobrý podvečer. Dneska pro vás mám opět kosmeticky zaměřený článek, tentokrát NEW IN za měsíc srpen. Pravděpodobně toho bylo víc(pár štětců, glossybox, dárky k narozeninám atd), ale upřímně si nevedu přehled o tom, co jsem kdy koupila. 


Koukám, že poslední dny jsem věnovala pozornost konturování a podle toho to také vypadá. 

1) Konturovací paleta
Ebay, 5£
Jako první tu mám naprosto obyčejnou konturovací paletu z ebay. Co se týká konturování, teprve se učím a hledám si, co mi sedí nejvíc. V případě této palety mi trochu vadí, že bílá je taková nemastná neslaná. Přijde mo, že moc nebarví a pokud ano, je to jen lesk a spíš to vypadá, jakože se neskutečně potím, než že se snažím o konturu. Oproti tomu tmavé odstíny jsou naprosto výborné už proto, že nejsou práškové. 

2) Contour Kit
B.Sculpted, 6,5£
Opět kontury, tentorkát v kulatém obalu. Opět se žádný zázrak nekonal a řekla bych že cena odpovídá kvalitě. Na druhou stranu oproti konturovací paletě se v tomto případě dá bílá i použít. 

3) Eight Hour Cream
Elizabeth Arden, 26£ 
Konečně přípravek, který mě nadchnul! Tento krém je řekněme kvalitnější obdobou zázračného kelímku od Oriflame. Musím tedy přiznat, že skutečne moc nevoní, alr zabírá na suché paty, drolící se kůži na loktech nebo třeba na rty. 

4) Noir Tease EDP
Victoria's Secret, 45£ 
Dobře, tady jsem s tou cenou nebyla úplně upřímná. Sehnala jsem tuto voňavku v TK Maxx  za 25£. A vzhledem k tomu, že jsem si jí vyhlédla už dva roky zpátky při mém výletě do Skotska, který mi docela změnil život, neodolala jsem. 

5) Healthy mix foundation a Infallible foundation
Bourjois a L'oreal, 10,99£ a 8,99£
Ač se to asi nezdá, i v to to případě se jedná o takový menší set ke konturování. L'oreal slouží jako highlighter a řekla bych, že ze všech mých experimentů posloužil nejlépe. Zvolila jsem to nejsvětlejší, odstín 015 Porcelain. V případě Bourjois jsem možná měla sáhnout po tmavším odstínu, ale jako podklad pro práškovou konturu to stačí. Navíc se zdá, že tento make up bude docela obstojný pokud bude užit jako make-up. 

6) Rtěnka odstín Marshmallow a Bold Red
Barry M a Elizabeth Arden, 4,5£ a 21£
A na závěr moji favorité. S oběma rtěnkama jsem maximálně spokojená. Tento odstín od Barry M už jsem měla, ale jednoho krásného dne jsem rtěnku ztratila. Naštěstí, cena nebyla tak převratná a tak jsem se srdečnímu záchvatu vyvarovala. Samozřejmě, že je znát rozdíl mezi Elizabeth Arden a Barry M, ale vyhovují mi obě.


4 comments

  1. Tu konturovací paletku potřebuju, ale bojím se tý krémový konzistence :/

    Simply Janet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Po dvou týdnech užívání radí ruce pryč od této palety. První hodinu vypadáš jak z titulní strany Vogue, ale pak se to začne smývat a dělaj se fleky. Mým favoritem v konturování je pořád kombinace tmavého make-upu a světlounkého make-upu :)

      Delete