Co nadělil kosmetický Ježíšek


Tak a je to zase za námi. Ježíšek již nadělil a má od nás na další rok zase pokoj. Doufám, že jste si svátky užili stejně jako já - je nádherné být zase doma, zvlášť když vezmu v potaz, že jsem od příletu z Glasgow nepřestala jíst. Ale proč že to vlastně nemůžu zhubnout? 

Nicméně, letos jsem byla asi skutečně moc hodná, protože jsem pod stromečkem našla letenky pro celou rodinu z Aberdeenu do Londýna a kde zamíříme do Warner Bros studia(Harry Potter muzeum, říkejte si tomu, jak chcete), kam chci jít už od doby, kdy jsem se začala pomalu smiřovat s tím, že mi dopis z Bradavic skutečně nepřijde. Dále se na mě usmíval zbrusu nový foťák, Paulieho mikina s jeho novým albem a kartou s podpisy(díky!) a tuna kosmetiky. 




Dobře, nyní si možná říkáte, že toho zas až tolik není, ale věřte mi, že s dva a dvaceti kilovým limitem na váhu kufru je to skutečně mnoho. Navíc si nejsem jistá, kam to všechno doma uložím, protože už tak mi byt praská ve švech!


Jako první tu mám šampón a kondicionér od Avonu s vůní máty a verbeny(??) pro normální až mastné vlasy. Na obalu je také nápis low pH, ale v tomto ohledu se moc neorientuji, protože ve finále všeho moc škodí tak jako tak. S šampóny od Avonu jsem nikdy neměla nejmenší problém, takže nečekám žádné nepříjemné překvapení. 

Další sada šampónu s kondicionerem. L'oreal je hned po Aussie mojí nejoblíbenější značkou, co se vlasových produktů týká, takže Elseve vyživující šampón a kondicioner s olejem ze šesti vzácných květů(zní to neskutečně posh :D) se bude hodit. 


A zase ty vlasy! Gliss Kur sprej byl vždycky správnou volbou pro obnovu poničených vlasů. Tento druh ještě nemám ozkoušený, a tak jsem na jeho účinek zvědavá. 
Druhý sprej je opět od Avonu a má chránit vlasy před tepelným stylingem. Podobných sprejů jsem vyzkoušela několik, některé fungovaly jen jako ochranný sprej, jiné i jako účinné tužidlo. Tak uvidíme. 


Tyto tři výrobky jsou všechny od značky Avon. Černá krabička skrývá obnovující gel s výtažky z černého kaviáru. Opět to bude má první zkušenost s tímto produktem, takže uvidíme. Nicméně, mamka z této řady používá krém na obličej a nemůže si jej vynachválit. 
Růžový sprej je hydratační tělové mléko s vůní Romantic Garden of Eden, které jsem na sebe při prvním použití nastříkala s vědomím, že se jedná o vonný osvěžující sprej. Mé černé tílko jsem tedy hodila do koše na prádlo, jak jinak. Nicméně, díky spreji se mléko snadno nanáší, ačkoliv jej spotřebujete docela dost, protože je hodně tekuté. 
A jako třetí přípravek tu mám mýdlo Incandessence. Pravda, tuhá mýdla moc nepoužívám, ale na ruce to stačí. A nádherně voní. 


Playboy sada Play it wild! Playboy vždycky hezky voněl a sada Play it wild není vyjjímkou. Ačkoliv jsem fanoušek parfémů od YSL nebo Burberry, playboy tělovou vůní skutečně nepohrdnu. 
Asi nikoho nepřekvapí, když řeknu, že tato playboy vůně je sladká, tak jako všechny produkty od Playboy, takže pro milovníky svěžích odérů bych tyto výrobky asi moc nedoporučovala. 

A jako poslední zastávku tu máme B.U. Hippy soul. A musím říct, že vůně vystihuje název. Skutečně netuším, co do toho dávají, ale sprcháč mi svou vůní připomíná dovolenou v Chorvatsku. Celá sada je nasládlá, ale pořád hodně svěží a veselá. Pokud si chcete zavzpomínat na léto, doporučuji. 


A co vy a Vánoce? Co jste našli pod stromečkem vy? 

Přeji krásný zbytek roku 2015! 
V.x



4 comments

  1. Hezké dárky, ten sprej od Avonu mám také a jsem s ním spokojená :-)

    Nela z Beauty Charm

    ReplyDelete
  2. Jeee to máš moc hezké dárky :)) Ale nejhezčí bude ta návštěva HP :))

    ReplyDelete
  3. Tú sadu Playboy som dostala tiež ♥ Pekné darčeky si dostala (:

    ♡ What I got for Christmas 2015? ♡

    ReplyDelete
  4. skvele veci:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway, budu rada kdyz se pripojis zde: Bridge of Memories

    ReplyDelete