New in: June 2016

Zdravím. Prázdniny nám utíkají jako voda a za chvilku se přehoupnou do své druhé poloviny. Doufám, že si je pořádně užíváte. 
Včera jsem měla menší pracovní pohovor(držte palce) a jako odměnu za ty nervy jsem se rozhodla udělat takový mini nákup. 


NYX Round Lipstick: Eros

Nyx, všichni mluví jen o značce NYX. A tak jsem se rozhodla, že budu také trochu cool a vyzkouším, co na tom všichni mají. Nejsem si jistá, jestli bych jako experiment zvolila jejich make-up, který je v prodeji za 18 liber, protože za takovou cenu můžu mít kvalitní make up od prověřené značky. Nicméně, chtěla jsem rtěnku v takové zé Marilyn Monroe barvě, ale zrovna teď si nemůžu dovolit utrácet šílené peníze za značkové rtěnky. No nic zkusila jsem a ejhle, ono je to vážně super. Alespoň co se týká poměru cena - kvalita. Nevydrží úplně dlouho, nicméně to žádná sebedražší rtěnka. Cena je jen 4 libry, což je za rtěnku obstojná cena. Navíc NYX má velký výběr odstínů, takže jen do toho. 

L´oreal Paris Lipliner Couture by Colour Riche (377 Perfect red)

Když už jsem si tak nádherně vybrala rtěnku, nějaká ta tužka by se také mohla hodit, protože červená barva je moc výrazná na to, abych si jí zrovna já mohla dovolit nenakombinovat s lip linerem - zkrátka nejsem žádný make up umělec. Cena je v porovnání s rtěnkou docela dost(tak nějak jsem naivně čekala, že tužka bude levnější než rtěnka, ale ne. U NYX dokonce dražší), ale když porovnám cenu s jinýma značkama, je to dost podobné. A pokud mám zvolit mezi Maybelline a L´oreal, L´oreal vítězí, Co se týká výdrže, lepší než rtěnka, ale to asi nění nic divného. Navíc se nerozmazává po celém obličeji a krásně se s ní kreslí. V kombinaci s mou NYX rtěnkou, naprosto ideální. 


Shimmer of Silver Shampoo by XHC

Z tohoto nákupu mám asi největší radost. Vyzkoušela jsem jej už tak měsíc a půl zpátky a jsem spokojená a to nad míru. Od té doby, co jsem se vrátila k stříbřité blond, jsem zkoušela různé šampóny pro šedavé odstíny blond, obvykle docela drahé. Nicméně na dovolenou jsem si koupila něco levnějšího, co mi nebude líto nechat na letišti, pokud se nevejdu kufrem do váhového limitu. A musím říct, že šampón posloužil lépe, než ty předražené produkty. Zaprvé udržuje barvu na výbornou a dokonce pomáhá s kvalitou vlasů. Navíc stojí jen libru(hurá poundlandu). Dlouhou dobu byl mimo regály, ale konečně jej zase doplnili, takže super.  


Činky 0,5kg

Protože jsem se po dovolené konečně odhodlala se sebou něco dělat(skutečně na čase). Používám je na posilování rukou, protože mi mé barmanské předloktí tak nějak neladí s mýma ochabýma bicákama. A tak hurá do toho! 


J.K.Rowling: Quidditch Through The Ages

Neodolala jsem. Harry Potter serii mám kompletně v češtině, ale knížky o famfrpále a kouzelných tvorech mi stále chybí, A tak proč ne! 
Je tedy pravda, že není moc obsáhlá, nicméně hezky se to čte, tak jako každá kniha od J.K.Rowling. Navíc je to psané a ilustrované ve stylu knihy z bradavické knihovny. 



Proužkatá košile z Primarku

Tohle byla výhra. Znáte to, když vejdete do obchodu pro něco triviálního jako jsou ponožky a obejvíte něco super ve slevě, takže vlastně neutratíte tolik peněz než by se asi normálně utratilo(Protože nikdo nejde do obchodu jen pro ponožky!), Za tři libry parády habaděj! 
(Košile v kombinaci s novou rtěnkou od NYX)



6 comments

  1. Ta košile je úžasná a ta rtěnka! Nemám slov :3
    Jinak já používám obyčejný šampon SWISS O-PAR Silver za 80 korun a musím říct, že paráda! :)

    Gabux

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju:) mám z toho velkou radost. Mám pocit, že v tomhle případě jsou levnější produkty úplně nejlepší

      Delete
  2. veľmi ti to pristane na fotke :) aj výrazný rúž aj krásna košela :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  3. Taky jsem si teďka dělala radost činkama. Koupila jsem si dvě tříkilový jednoručky a táhnout to domů bylo fakt fakt skvělý! :D Příště to nechám na poště. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha to věřím! Já měla sice jen dvě půl kilový, ale k tomu lahev vody, osvěžovač vzduchu, mraženou zeleninu a dva šampony a také se to dost proneslo:D už nikdy víc

      Delete