NYX: Face duo visage Sculpt and Highlight

Odstín 02 Almond/Light

NYX. Všude samý NYX. Jak jsem už zmínila v předchozích článcích, NYX je poslední dobou velkým hitem, a tak jsem se rozhodla jej taky otestovat. Nejprve na rtěnce a pak díky obstojnému výsledku i na konturovací tužce. 

Cena je docela přiměřená a výběr široký. Co se týká konturování, NYX je skutečný expert a na své si přijde asi každý. Niceméně potvrdilo se mi, že musíte vědět, co hledáte. Až tak jistá si svými konturovacími schopnostmi nejsem, a tak jsem tak nějak nevěděla, co vybrat. Nakonec jsem v paměti zalovila po všech videích od beauty bloggerů, které jsem kdy viděla na téma jak konturovat, a zvolila jsem tekutou formu, protože nejlepší výsledky jsem viděla na slečnách, které jako konturovací prostředky používaly tekuté krycí tužky. 

Bohužel nevím, kde se stala chyba. Celkový výsledek je... ok. Nicméně žádný zázrak v podobě instagramových fotek skutečně nenastal. Špatně se houbičkou rozpíjí, možná proto, že rychle schne, a tak nemůžete dělat to, co já na videu, protože budete mít na polovině obličeje vidět čáry. Niceméně ve finále kontury nejsou moc výrazné, a to jsem si dovolila sáhnout po trochu tmavším odstínu, protože jsem se na dovče trochu opálila. 
Navíc pokud náhodou vychytáte nějaký skvělý výsledek, musíte neustále upravovat, což mě v práci skutečně moc nesvědčí. 


Ve finále až tak nespokojená nejsem. Pokud člověk konturuje i pro běžný den, je to skvělá alternativa, protože výsledek není výrazný. Nicméně, pokud hledáte něco extra na večerní drink s přáteli nebo rande, zkusila bych nejspíš něco jiného. 
Cena: 9£
Výdrž bez úprav: 4 hodiny
Výsledný efekt: Nevýrazný
Hodnocení: 3/5

A na závěr mám pro vás video, je to spíše takové, abyste viděli pořádně, jak se s tímhle produktem pracuje a jak to ve skutečnosti ve finále vypadá. Je to má prvotina, tak se vynasnažte být mírní haha. 


A jaké máte zkušenosti s NYx vy? 

3 comments

  1. jeeej veľmi príjemné video :) ja mám pred týmito tekutými formami kontúrovania ešte stále rešpekt a radšej to robím s práškovými :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  2. Já preferuji nejvíce konturování pudrovými produkty, přijde mi, že se dají lépe navrstvit. Krémové produkty používám jen výjimečně, ale na ty pal stejně ještě použiju pudr 😊
    NYX mám jinak strašně ráda, hlavně jejich rtěnky 😊

    Simply Janet

    ReplyDelete
  3. S takýmto kontúrovaním som sa už stretla, ale pri inej značke. No aj tak mám radšej klasické púdrové kontúrovanie. :)
    Weirdhouse

    ReplyDelete