Jak se u nás slaví Valentýn

Ještě než znechuceně zavřete stránku s tímto článkem, chci uvést na pravou míru, že se moc o romantice bavit nebudeme, takže se mé nezadané přítelkyně nemusíte durdit. Já a Aaron si totiž na romantiku moc nepotrpíme. Občas tedy jó. Třeba naposledy Aaron přišel z práce, dal mi pusu a vytáhnul z batohu legíny velikosti 18. Kde je vzal, netuším. Nicméně každý z jsme se narval do jedné nohavice, abychom byli jako dva hrášky v lusku...respektive dva dementi v jedněch legínách. Poté, co jsme se málem přizabili při pokusu o nějaký ten pohyb, jsem tuhle naší pitomost vzdala. Aaron ovšem ne. Místo toho si oblékl legíny(tentokrát každá noha měla svou nohavici) a aby z nich nevypadl, vycpal si zadek polštářem a předváděl Kim Kardashian s její umělou kadidírou. To k té romantice.

Vlastně teď trochu kecám. Tvářím se, jako kdybych Valentýn vůbec nehrotila, ale opak je pravdou. Třeba jsem si konečně v rámci příprav oholila nohy, Poprvé v roce 2017(což je oproti loňsku, kdy jsme v tomto období byli teprve na začátku vztahu, docela rozdíl, protože to jsem si holila nohy denně).



Co se týká samotného Valentýna jako takového. Plán je prostý. Prostě uvařím večeři a hotovo - a to už je svátek sám o sobě, protože já zrovna velký kuchař tedy nejsem. A když se mi bude chtít, možná nahodím nějaké to negližé(samozřejmě z Primarku, protože Victoria's Secret je moc mainstream, že?). Aaron pravděpodobně dorazí z práce, asi s kytkou nebo přáním. A protože miluje knedlo vepřo zelo, asi bude spokojený. Očekávám, že poté povedeme konverzaci na téma "chceme jít do kina anebo zůstat doma u telky?". Samozřejmě vyhraje má bazarová telka, protože nikdo nemá potřebu mačkat se mezi těmi sofistikovanými páry, co se potřebují ukázat na veřejnosti aka "Look at me I am dating someone you single loser!". Aaron vybere nějakou tu romantiku, například Barbar Conan nebo Highlander. Anebo cokoliv s Tomem Cruisem, Protože není větší slaďárny než filmu z osmdesátek a zadku Topguna.
Takže samozřejmě v polovině filmu usnu, protože se samou tou romantikou unavím. Na konci se vzbudím, pochválím film, dojím zbytek sladkého popcornu, který zapiju svým lehce načatým ginem s tonicem načež hlasitě říhnu, abych dokázala, jaká jsem dáma.

Ke konci večera si vyčistím zuby, zalehnu do postele, kde nás čeká rychlovka a já pak usnu  jako nemluvně, protože středeční přednáška od devíti není žádný med.

Takže pokud jste nezadané a máte trochu smutné chvíle, vůbec se netrapte. Protože ono to halo kolem Valentýna není takové, jako se zdá. Je to sice na každém rohu, protože se obchodníci snaží prodat. Holky si naházejí fotečky na instagrámek a facebůček, aby ukázaly, že už nejsou tak smutné a zoufalé, což může nezadané uvrhnout do deprese. Ale nebojte se nic, realita je úplně jiná. Pokud se totiž dva mají rádi, nemusí si vyhradit jediný den v roce, aby si to dokázali. A jestliže ano, asi ten vztah nebude tak růžový a asi není co závidět.

Krásný Valentýn aka den tučných prémií pro obchodníky všem.




1 comment