BARGAINS: Oh! Eye Shadows │CZ&EN

Hi everyone! Today is the day when I am going to write an article in english so as usual, I am really sorry for any grammar mistakes or spell errors. English is not my native language but I will try my best! 

Hello everyone. Welcome to the fist post from the Bargains section I mentioned here. I feel like this is one of the best products what could start it all because it looks really fancy. It is the Oh! Eye Shadows by Novo.
As expected, I bought this on Aliexpress for really good price and the delivery was very quick.

Ahoj všichni. Vítejte u prvního článku z rubriky Bargains, o které jsem mluvila tady. Mám pocit, že si nedokážu představit jiný produkt, který by to zahájil lépe už proto, že vypadá poměrně luxusně. Jsou to Oh! Oční Stíny od Novo.
Jak jste asi všichni čekali, tento produkt jsem objednala přes Aliexpress skoro doslova za hubičku. 



Price/Cena: 1.82£/58kč
Delivery/Doba dodání: 17 days/ 17 dní
Shade/Odstín: #3
Link/Odkaz: HERE/TADY 



This eyeshadow is actually two shaded stick you just easily apply on your eyelid. You can order it in six different shades which is quite good selection. It lasts around five hours which is not the best but it will do. Especially if you do not have a time to work on your make up too much. Basically the effect looks very similar to the picture the seller is showing. 

Tyhle stíny jsou vlastně dva v jedné tyčce, něco jako rtěnka, takže je jednoduché je nanést na víčko. Můžete je objednat v šesti různých odstínech, což není špatný výběr. Stíny vydrží kolem pěti hodin, což není ideální, ale víceméně to stačí. Zvlášť když nemáte moc času na to, abyste se patlali s make-upem, protože tyhle stíny udělají veškerou práci za vás. Efekt vypadá podobně jako na obchodníkovo fotce. 



In general, I think it's good, although it will not give you the make-up artict type of eye shadows look, however it is pretty decent looking. I think if you would have more time, you could find the ways how to use it for very cool looks but it also works if you need to put make up on very quick. 

Celkově, myslím, že je to slušný produkt ve srovnání s cenou, i když to nevytvoří takový ten look profesionál, co ví jak na to. Nicméně pořád to vypadá docela slušně. Myslím, že pokud má člověk víc času, zvládne s tím vytvořit skvělé líčení, ale i tak to zároveň funguje, pokud se potřebujete nalíčit během několika minut. Jsem rozhodně spokojená.










I think it takes some skills and time to learn how to work with this stick, however I think you can do miracles with it. I will need to work on it. 

Myslím, že je třeba řádná dávka trpělivosti, než se s těmito stíny naučíte, nicméně pak se s tímto produktem dají dělat zázraky. Musím na tom zapracovat


What do you think? Do you like this product? 

A co vy na to? Líbí se vám tyhle stíny? 



9 comments

  1. Zajímavý produkt - tuto značku neznám, takže děkuji za osvětlení :)

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to jen aliexpress, takže žádná "značka", ale kolikrát i ty neznačk překvapí :)

      Delete
  2. Vyzerá to fajn, ale farba sa mi nepáči. A výdrž tiež nič moc, keď je to naozaj tak, ako píšeš :(

    * GIVEAWAY | 15€ voucher & quinine shampoo *

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo jsme na tom stejně... jakože ono když se ty dva odstíny smíchají, je to docela ok. Mohly by vydržet déle, ale díky snadné aplikaci je to ideální pro momenty nouze :D

      Delete
  3. Tyjo tak to me dost zaujalo. Vypada to jako ze by se s tim zvladla nalicit i lama jakoo ja :D nechces ukazat i jak to vypada na oku? Pro lepssii predstavu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rozhodně, mám to v plánu. Jen mám teď po alergické reakci na krém na oči takže až pak. Proto zatím odkazuji na fotku na stránce :)

      Delete
  4. Vypadají moc pěkně. :)

    ReplyDelete
  5. Očné tiene a ja.. To nejde dokopy. Nikdy som nebola s nimi veľký kamarát, aj keď sa o to pomaly pokúšam. Určite nejdem do výrazných farieb a toto mi príde ako niečo, čo by som vedela využiť :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    ReplyDelete
  6. ty jsi hrozně nadherna! <3

    ReplyDelete