BARGAINS: PERSISTENT LIP LINERS │ CZ&EN


Today is the day when I am going to write an article in english so as usual, I am really sorry for any grammar mistakes or spell errors. English is not my native language but I will try my best! 




Hello everyone! Today I had scheduled different post however I could not resist and wait any longer. Today I have another amazing bargain for you and again it is from Aliexpress. It got delivered just today and I am already so in love with it. 
I am talking about amazing set of twelve PERSISTENT lip liners by QiBest and apparently they should stay on lips for whole day. 


Ahoj všem! Dneska jsem měla v plánu přidat trochu jiný článek, nicméně neodolala jsem, protože nedokážu čekat další dva dny, než vám představím další úžasný Bargain, který jsem opět ulovila na Aliexpressu. Přišlo to teprve dneska a už teď vím, že to bude jedním z mých favourites. 
Mluvím o úžasném setu dvanácti PERSISTENT tužek na rty od QiBest. A podle obalu mají vydržet na rtech celý den. 



Price/Cena: 2.05£/64kč(for all of them)
Delivery/Doba dodání: 16 days/ 16 dní
Shade/Odstín: /
Link/OdkazHERE/TADY



One of the things I really like about those lip liners is, that they are actual pencils. Nowadays, many companies tend to try something bit different but I still prefer old school pencils. They are in twelve shades which is amazing, especially if we consider the price. 

Jedna z věcí, která se mi na těchto lip linerech líbí, je, že jsou to opravdu tužky. Ne takový ten plastový křáp, co se používá víc a víc. Možná jsem trochu old school, ale s obyčejnými tužkami se mi pracuje lépe. Tužky jsou ve dvanácti odstínech, což je naprosto skvělé. 



As you can see on the picture, some of them look exactly the same, however this is not the case. When I applied them on my hand, I could clearly see the differences between each other. 

Jak vidíte na fotce, některé vypadají jakoby se od sebe vůbec nelišili. Nicméně v tomto případě zdání klame. Když jsem je vyzkoušela na předloktí, bylo evidentní, že odstíny nejsou vůbec stejné. 



When it comes to how long they do last, it is definitely not the whole day. However for this price, it is amazing how long they last. I can say that there are definitely better lip liners in Boots, however they are comparable. The difference between L'oreal 4.99£ lip liner and PERSISTENT 0.17£ lip liner is not so huge. Obviously it cannot catch up with MAC lip liners, however they will do job quite well. I would say around 5 hours if you do not go for huuuuge meal to TGI Fridays.

Co se týká výdrže, rozhodně se nemůžeme bavit o celém dni. Nicméně, za tuto cenu se divím, že vůbec drží. Můžu s klidem říci, že v drogerkách najdeme lepší lip linery, ačkoliv jsou snadno srovnatelné. Rozdíl mezi tužkou od L'orealu za 160kč a tužkou PERSISTEN za 5kč je poměrně nevýrazný. Samozřejmě, že se nemůže rovnat tužkám třeba od MAC, nicméně i tak vykonají práci docela dobře. Řekla bych, že vydrží kolem pěti hodin, pokud nejdete zrovna na zabijačkovou žranici. 




(Shade #9 in combination with the Lasting Creme Lipstick by Estee Lauder in the shade 60 Fuchsia Fever./ Odstín #9 v kombinaci s Lasting Creme Lipstick od Estee Lauder v odstínu 60 Fuchsia Fever) 


What do you guys think? Do you like this Bargain? 
Co vy na to? Líbí se vám tenhle Bargain? 


8 comments

  1. Ty vypadají moc pěkně, hlavně ta na tvé puse. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsou super, některé jsem tedy teď zjistila, nekreslí moc dobře, ale zbytek za to i tak stojí.

      Delete
  2. I wish these liners available in Malaysia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Have you tried to open the link? they are from Aliexpress, I am sure you will be able to order them too :)

      Delete
  3. Vypadají moc zajímavě. Bohužel já osobně k takovým levnějším věcem z Aliexpressu atp. moc důvěru nemám. Vím, že cena je u výrobků často drahá jen kvůli značce a složení je stejné, ale podvědomí je zkrátka mocné.

    Piosek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám ráda luxusní kosmetiku, pokud se nejedná zrovna o Kylie cosmetics, ta cena tam je díky kvalitě.. nicméně zajímalo mě, jak na tom bude tahle levná kosmetika ve srovnání s obyčejnou drogérkou jako je Rimmel, Maybelline a další.. a mým závěrem je, že se to tolik neliší.. třeba u make-upu je třeba investovat, ale jsou věci, které se hodí co nejelvnější třeba jen proto, aby se s tím člověk naučil líčit, než vyhodí velké peníze :)

      Delete
  4. Blbej dotaz, to se pouziva jako konturka nebo tim rty barvis cely? Docela se mi to libi asi si jedny objednam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konturka :) stojí to za to.. já si nikdy nekupuju rtěnku a k tomu tužku, protože jsem chudá:D takže 2£ za dvanáct tužek se mi moc líbí

      Delete