HAUL: EDINBURGH │ CZ&EN


Hello! Here we go again. Another Haul post. I hope you do not mind, however last haul post got many views so I assume that you do enjoy posts about shopping. This time, it really was not planned. My boyfriend's parents visited us in rainy Scotland. We all took a car and went to Edinburgh for a small trip. My boyfriend and his dad went to motorbike exhibition so obviously, me and his mum went for shopping as we were little bit concerned if we would enjoy the motorbike exhibition. 

Ahoj! A jsme opět u toho. Další Haul. Doufám, že se nezlobíte, nicméně podle reakcí a statistik předpokládám, že se vám haul články líbí. Tentokrát to bylo skutečně neplánované. Přítelovo rodiče zavítali do upršeného Skotska a tak jsme vzali auto a vyrazili do Edinburghu na menší výlet. Přítel a jeho táta  vyrazili na přehlídku motorek. Já a jeho mamka jsme zamířili na Princess Street na menší nákupy. Motorky nás tolik nelákaly.  


First, we went to Primark. I desperately needed sun glasses. And do not look so surprised, we also have a sun in Scotland...sometimes. This season is not my style to be honest. Glasses tend to be nicely shaped but small which looks weird on my face. However those ones were beautiful. And also, only 2£. 

Jako první jsme zamířili do Primarku. Nutně jsem potřebovala sluneční brýle. A netvařte se tak překvapeně, i nám ve Skotsku svítí sluníčko... Občas. Nicméně tahle sezóna mi nepřeje. Brýle mají sice moc hezké tvary, nicméně jsou podivně malé a zkrátka mi to nesedí. Jsem ráda, že měly alespoň jedny, které mohu nosit. A jen za 2£. 


 The next stop was in Superdrug. Ok, to be perfectly honest, it was boots, but they did not have what I want so I ended up in Superdrug. I have never actually tried Maybelline more than just few times in my life. I do not know what to think about this brand so I decided to give it a try. I needed new mascara and concealer. And the deal buy one and get the next one for half price was there waiting just for me. I got the new Fit Me concealer and Lash Sensational Waterproof Mascara. 

Dalším obchodem byl Superdrug. Dobře, ve skutečnosti to bylo Boots, ale tam neměli, co jsem hledala, takže jsem skončila v Superdrug. Se značkou Maybelline mám docela mizivé zkušenosti. Měla jsem ji párkrát, když jsem byla mladší, ale názor na ni úplně nemám. A tak jsem se rozhodla ji otestovat. Potřebovala jsem korektor a řasenku. A s akcí kup jeden a další je za polovinu jsem nemohla odolat. Pořídila jsem si korektor z nové Maybelline kolekce Fit me a Lash Sensational voděodolnou řasenku. 




Another beaty product is actually from Boots this time. It is Oil-Infused Micellar water by Garnier. I just love Garnier Micellar water but sice I struggle with dry skin, I have decided to try the oiled version. And I quite like it, however I have one really big unexpected issue with this micellar water. I will definitely write about it this or next week. 

Dalším beauty produktem je Oil-Infused micelární voda od Garnier, kterou jsem si pořídila v Boots. Micelárky od Garnier mám moc ráda, ale poslední dobou mě trápí suchá pleť, a tak jsem se rozhodla vyzkoušet verzi pro vysušenou pleť. Už jsem ji stihla vyzkoušet. Pleť je skutečně hydratovaná a už se mi neloupe suchá kůže na čele, nicméně mám s tímto produktem jeden problém, o kterém určitě během tohoto nebo příštího týdne napíšu. 


I was cheating little bit. I did not go to H&M at all in Edinburgh, however this top is from there. I got it ages ago and I felt like I could squeeze that into any houl article. It is not the best tiop in my closet, however, it was just 2£ so why not. I like the shape as it is done for girls with not-exactly-small boobs and smaller waist. I do struggle when it come to tight tops as I am size 10, however my breast is bigger than that and my waist is smaller than a size 10. I feel like a hybrid. 

 Trochu podvádím. Tohle tričko je z H&M, nicméně tento obchod jsem při našich nákupech v Edinburghu ani neviděla. Koupila jsem si jej už poměrně dávno a řekla jsem si, že bych ten jeden top mohla vmáčknout do jiného článku. Není úplně nejhezčí tričko, co mám ve skříni, nicméně stálo 2£ a to se vyplatí. Mám ráda jeho střih. Je to pro holky s ne-úplně-malým-poprsím a úzkým pasem. Mám problém sehnat podobná obražená trika. Jsem velikost 10, nicméně přes prsa mám větší velikost a přes pas zase menší než 10. Připadám si jako hybrid. 



And the last for today is this amazing t-shirt from Primark. It is just an ordinary oversized t-shirt expressing my mood most of the time. I feel this is going to be worn more than my university hoodie(if you have one, you probably know that is ultimate outfit for most of the university occasions).

A jako poslední pro dnešek jsem si nechala tohle geniální triko. Je to jen obyčejné bíle vytahané triko, které většinu času vyjadřuje můj současný stav. Mám pocit, že jej budu nosit víc než univerzitní mikinu(pokud máte univerzitní mikinu, asi tušíte, že univerzitní mikina je vhodný outfit pro každou univerzitní příležitost).  


Thank you guys for reading this post, I hope you enjoyed! Do you like any of the things I bought? 

Díky za přečtení článku, doufám, že jste si jej užili. Líbí se vám některá z věcí, kterou jsem si koupila? 

12 comments

  1. To poslední tričko se mi tím nápisem příčí :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já si ho právě koupila kvůli tomu :D

      Delete
  2. Inkoust z Maybelline a já je jako v pořádku pro mě, já stále hledají něco nového :) velkých slunečních brýlí :) S pozdravem
    body-and-hair-girl.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tak mě se moc líbí trika z HM :).
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  4. Hi, there Veronika, love your blog it is amazing. I love the way you have customised it and I adore your posts too.

    I just wanted to ask one question too, When you applied for Adsense, how long did it take for ads to show up on your blog?

    Lillie xx
    thelittleworldoflillie.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  5. Pěkné věci, já mám raději tu růžovou micelárku, tuhle jsem ještě nezkoušela. :)

    ReplyDelete
  6. To poslední tričko je naprosto geniální :D!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Ta micelarka ma peknej obal. A libi se mi bryle, kupuju jich dycky desitky (a za leto vsechny ztratim :D)

    ReplyDelete
  9. Moc pěkné nákupy. Taky se chystám v blízké době do Primarku, tak už se dost těším a koukám, že mají moc hezké brýle. Takové bych taky brala :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  10. To poslední tričko je dokonalé! Dokonalé! :D

    Gabux

    ReplyDelete
  11. Poslední tričko je skvěle vtipné a u toho prvního se mi líbí ten rafinovaný výstřih.

    ReplyDelete