LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX: ELLE EDIT

Hello! As I already mentioned on my Facebook page, I am unable to write as much as I would want to due to the eye infection. However, I have received my very first LookFantastic beauty box today and I just cannot share it with you all guys. 
I have been subscribing Glossybox for a long time and then I switched to the Bitchbox for couple months because I am a huge fan of beauty boxes. Unfortunately, at one point I was struggling with money so I decided to cancel the subscription to avoid unnecessary costs. Now, I just wanted to come back but for any reason I could not go back to Glossybox because I remember that after a while, I got bored with the same products all over again. And when it comes to the Birchbox... I simply do not like it. So I tried something new. And it is so far so good. 

Ahoj! Jak už jsem zmínila na facebookové stránce, nemůžu psát tak, jak bych si přála díky oční infekci. Nicméně, dneska jsem obdržela svůj první LookFantastic Beauty Box a nemůžu se s vámi o to nepodělit. 
Nějakou dobu zpátky jsem si objednávala Glossybox a později jsem přešla na Birchbox, protože mám podobné boxíky moc ráda. Naneštěstí jsem měla období bez peněz a musela jsem omezit nedůležité náklady. Takže jsem Birchbox zrušila. Teď jsem se rozhodla k tomu vrátit, nicméně ke Glossyboxu už jsem zpátky nechtěla, protože mě po nějaké době začal nudit a Birchbox mi vysloveně nesedí. A tak jsem vyzkoušela něco nového. A zatím dobrý!

¨

Box contains: 
  • PÜR: Minerals Disappearing Act Concealer 
  • SkinChemist: 24h Aqua Repair Facial Serum
  • Redken: Heatcure Treatment
  • St,Tropez: Instant Gloss
  • Caudalie: Vine Active 3 in 1 Moisturiser
  • Starskin: Eye CatcherTM



Price/Cena: 15£/465kč












I will definitely write about this box in general, more detail about postage, what products you will usually get and those sort of things, I just feel I do not know it so well just yet so this is just an introduction to LookFantastic Beauty Box. I will also review all the products the moment I will use them. Anyway, how do you like this box so fat? let me know :) 

Určite ještě napíšu o tomhle beauty předplatném jako takovém, jaké produkty obvykle posílají, jak je to s poštovným(mimochodem, do čech a na slovensko zadarmo!)  a tak podobně. Na to, abych takový článek napsala teď, LookFantastic box ještě tolik neznám. Také se společně podíváme na každý z produktů z tohoto boxu, hned jak je všechny vyzkouším. Každopádně, jak se vám zatím líbí tento box? Určitě mi dejte vědět do komentářů. 

More information at https://www.lookfantastic.com/offers/beauty-box.list


9 comments

  1. Jeden z mála boxů , který se mi fakt líbí. Dokonce bych i celý box využila. 😊👍👌

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně tak. Hodnota produktů je prý pomaždé aspoň 50£ a podle toho, co jsem viděla, jsou to produkty, které se neztratí:) o to lepší, že podílají zdarma do čech

      Delete
  2. Všechny produkty vypadají moc dobře a všechny bych asi využila. u ostatních boxů mi přijde, že tam dávají přípravky, co se někde nevyprodaly nebo zrovna moc nefrčí :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Právě! To mi nejvíc vadilo u Birchboxu, kdy mi posílali produkty ne podle nějakého formuláře o tom, jakou mam pleť a tak, ale podle znamení -_- vyhodila jsem polovinu toho, co mi naposílali. Tenhle boxík je sice dražší, ale zase jen o 2 libry a pokud člověk využije všechny produkty...proč ne.

      Delete
  3. Jé to vypadá na samé skvělé produkty! :)

    ReplyDelete
  4. Mňa jediný produkt zaujal ten ST. Tropey niečo, inak neviem no, asi by som si tento boxík skôr nekúpila

    Saja Frey Blog

    ReplyDelete
  5. To je cute, jak to mají krásně zabalený :))

    ReplyDelete
  6. Vypada to fakt dobre! Tady jak byl jednu dobu desnej boom boxu a pak to najednou vsechno zmizelo. Me ted prisel glanc box a obcas jeste beru dm boxy jinak nic.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No... přijde mi, že u nás, když už něco je, tak je to docela slabota, protože hodnota boxu není ani taková, kolik se za to zaplatí.. viděla jsem nedávno recenzi na box skoro za 700kč a byly v tom jenom pidivzorečky..a pardon, ten hrozně populární balzám na rty byl v plné velikosti. Nicméně 700 za vzorky z časopisů? To mi přijde docela hrozné. Párkrát jsem viděla, že si holky objednávají Glossybox do čech a na slovensko, ale tam je průšvih s poštovným.. Na tomhle se mi líbí, že to pošlou kamkoliv a ve většině případech zdarma :)

      Delete