APRIL FAVOURITES │ CZ&EN

Hello everyone! Here we go again. It is just the time of the year, month long spring break(you are just obligated to love university life). In my case, it means only that I have the exams coming and I need to do everything in my power to prevent myself from procrastination. So this post is actually being written a few days/weeks earlier then it is going to get published. Anyway, today we will look into my top beauty products of the April. 

Ahoj všem. Je to tu zase. Čas měsíčních jarňáků(nemiluj život na univerzitě). V mém případě to znamená, že se blíží zkouškové a já musím udělat všechno proto, abych zabránila prokrastinaci. Takže teď píšu a píšu(abych náhodou neměla blogový záchvat zrovna v momentě, kdy budu uprostřed četby o Alzheimerovi). To znamená, že tento článek je ve skutečnosti psaný několik dní/týdnů dříve, než jej zveřejním. Každopádně dneska se společně podíváme na moje oblíbence měsíce Dubna(April pro Slováky). Nezapomeňte na Giveaway!


Ok, so this is a picture what includes my favourites of this month(including my iphone because apparently, it is cool when bloggers have it in their pictures. Thoughts?). 
NYX and Rimmel dominates here but to be honest it nicely represents my makeup collection in general. I love NYX and do love Rimmel - obviusly I do love luxury cosmetics but it not represented in my cosmetic bag so much as I cannot afford it.LOL...aka COL, crying out loud.

Ok, na této foce můžete najít mé favority pro tento měsíc(včetně mého iphonu, protože je to prej kůl. Huh?)
NYX a Rimmel převažují jak na této fotce, tak v mé kosmetické sbírce. Mám Rimmel i NYX moc ráda, ačkoliv mám raději luxusní kosmetiku, ale tu si nemohu dovolit.

♦ NYX: DEWY FINISH setting spray
♦ NYX Lip Lingerie
♦ Rimmel Brow Shake Filling Powder
♦ Rimmel The Only 1 Matte Lipstick
♦ Illuminaty by Ashley: Shimmer
♦ KIKO Milano: Maxi Brush Mascara



Let's start from the end. NYX: DEWY FINISH setting spray. It took me a while to realise that setting spray is going to save me a big amount of money because it will make my makeup lasts longer. So I have tried and I am amazed how well this spray works. I could wear my makeup without touching it for like half day and then I would need to check on my eyeliners, blushes or lipstick. With this spray, I can go whole day and only thing what needs to be redone is lips. 

Začneme od konce. NYX: DEWY FINISH setting spray. Trvalo mi dlooooouho, než mi došlo, že setting spray mi ušetří dost peněz, protože díky němu mé líčení vydrží daleko déle. A tak jsem se rozhodla vyzkoušet setting spray od NYX a musím říct, že jsem hodně příjemně překvapena, jak dobře tenhle produkt dělá svou práci. Líčení mi vydrží celý den bez dalších úprav(až na rtěnku) - místo ubohých šesti, kdy jsem poté musela doupravovat linky na očích, zdravíčka a tak podobně. 



The next one is the amazing Lip Lingerie by NYX in the shade Embelishement. You can see me wearing that all the time, because I think this is my shade. I get many compliments and people often ask what lipstick am I wearing. I am glad I found it because I have the feeling that red lipsticks are not 100% mine. The same about nudes. 

Dalším je úžasná Lip Lingerie od NYX v odstínu Embelishement. Nosím jí neustále, protože tohle je prostě můj odstín. Hodně lidí mi tuhle rtěnku chválí a ptá se, co to mám na rtech. Jsem ráda, že jsem objevila, co mi sedne, protože mám pocit, že červené odstíny nejsou úplně na 100%(i když je pořád nosím) a nude odstíny také ne. 



Another amazing product is brought by Rimmel and you probably have seen many comercials for it because Cara is the face of this product. It is the Brow Shake Filling Powder by Rimmel. It is not the best product for the perfectly framed brows, however the application is very easy and if you like Cara like brows it is the pefrect product for you. 

Další skvělý produkt je od Rimmel a možná jste někde viděli nějakou reklamu, protože ho propaguje Cara. Je to Brow Shake Filling Powder od Rimmelu. Není to ideální pro obočí jako z instagramu, jak se říká on fleek, nicméně aplikace je úplně jednoduchá a pokud máte raději obočí typu Cara, zaběhněte si do nejbližší drogerie. 



I have to share this one with you. I have so much love for this lipstick. It is The Only 1 Matte Lipstick by Rimmel. You can see it on my lips in the picture(also with my not so perfect brows). This lipstick is promising to keep your lips matte but hydrated enough as well. And to be honest, it actually does both. Apart from that it lasts well. Eating, drinking... not kissing so well but yea. It is the shade 810 The Matte Factor. 

Tohle s vámi nemůžu nesdílet. Tuhle rtěnku zkrátka miluju. Je to The Only 1 Matte Lipstick od Rimmelu. Můžete vidět, jak vypadá na rtech(společně s mými pochybným obočím). Tahle rtěnka slibuje matný efekt a zároveň hydrataci a kupodivu, obojí docela funguje. A společně s tím i dobře drží. I přes pití, jídlo... Je to odstín 810 The Matte Factor.


This one is going to go with me for a while. I am completly sold on Illuminate by Ashley Tisdale collection by bh cosmetics. I have so much love for this shimmer. I am sort of using it as a highlighter although it is not exactly highlighter. I use it as a step inbetween the highlight, blush and bronzer. Works perfectly, especially in combination with the Lip Lingerie I mentioned above. I also already reviewed this shimmer here.

Tenhle zázrak se mnou zůstane ještě dlouho. Celou edici Illuminate by Ashley Tisdale od bh cosmetics mám moc ráda. Speciálně její shimmer. Používám to tak trochu jako highlighter, i když j to na mě trochu tmavé. Nanáším to jako přechod mezi rozjasňovačem, bronzerem a zdravíčky. Skvěle pasuje k Lip Lingerie od NYX, o které jsem už v tomhle článku mluvila. Recenze na tento produkt je tady.


And the last one is the amazing KIKO Milano Maxi Brush Mascara. I have reviewed this mascara just recently, so you can read all my love letters for this product here.

A jako poslední tu mám úžasnou KIKO Milano Maxi Brush Mascara. Nedávno jsem napsala na tuhle řasenku recenzi, takže si celý můj milostný dopis pro tenhle zázrak můžete přečíst tady.





14 comments

  1. Po tom spreji od NYX a kolekci od Ashley zrovna koukám. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od Ashley mám shimmer a ten je naprosto super. Pak lip cheek něco a to mě až tak nenadchlo. Nicméně plánuji objednávku jejích palet. A setting spray doporučujk :)

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Tak to si ten sprej od NYXu budu asi muset pořídit! Už dlouho po něm pokukuju a hodně youtuberek si ho můžou chválit jak chtěj, ale těm nevěřím, bůhví, jestli to nemaj zaplacený :D Nicméně tobě věřím, takže si pro něj budu muset skočit!
    Lingerie mě vůbec nepřekvapila, já zas furt nosím odstín Push-Up, protože je to přesně TEN odstín.
    A ta kolekce od Ashley se mi neskutečně líbí! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, mohu tě ujistit, že mi nikdo za psaní neplatí:D Push up mám také a je hned po Embelishement mým nejčastěji nošeným odstínem:)

      Delete
  4. Tak ta rtenka ma hodne krasnou barvu! A k tvym blond vlasum naprosto perfektni. A iphone je cool akorat cim to fotis pak? Ja treba kolikrat chci vyfotit fotku kde mam mobil ale jak fotim mobilem tak je to nerealizovatelny :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Většinu času fotím foťákem(Lumix z200 tuším), iphonem jen málokdy. Sice je to srovnatelná kvalita, ale foťák má víc možnost :)

      Delete
  5. ďakuejem za tipy :P ja som si akurát chcela kúpiť nejaký nový fixačný sprej takže asi najbližšie zavítam do Nyxu už som tam dlho nebola :P a lesk lingerie je taktiež úžasný

    ReplyDelete
  6. tento odtieň od NYX Lingerie som chcela tiež, ale potom som si zobrala Exotic :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  7. ty tvý oči!! :)) panenka

    ReplyDelete
  8. Ja som stále zvažovala či tie fixačné spreje treba a načo a bla bla... Poslednú dobu keď skoro vstávam a vraciam sa domov neskoro večer by sa fakt zišiel, takže určite po ňom siahnem aj ja! Ďakujem ! :-)

    Taly Rare

    ReplyDelete
  9. Ta rtěnka je boží ! :)

    ReplyDelete
  10. Ahoj, rúž od Rimmelu mám len v inom odtieni. Mňa veľmi prekvapil a zapáčil sa mi a veľmi rada by som si zakúpila aj iné odtiene. Je naozaj skvelý, môžem odporúčiť. :)

    http://dankassworld.blogspot.sk/

    ReplyDelete