KIKO Milan: Maxi Brush Mascara │ CZ&EN


Hello everyone. I am really sorry for waiting for so long, I had some troubles regarding my university account(alongside with the huge amount of coursework) so a blog was not my first priority. Anyway, you may have registered that I went to the university ball yesterday and it obviously could not happen without any shopping beforehand. 
Walking around KIKO Milan shop in Union Square, I could not resist to the huge sign saying that all mascaras are just 3.90£. Yes, I know. Who would resist(not that I do not have enough  of mascaras). It was a bit hard to choose the right one but after a while I decided to go for the poshest looking one(oh well),  Luxurious Lashes Maxi Brush Mascara.


Ahoj všichni. Jak jsem už naznačila, moc se omlouvám za odmlku, měla jsem nějaké problémy s univerzitním účtem(protože deadlinů bylo málo), takže blog nebyl mou hlavní prioritou. Nicméně, ještě než začneme, ráda bych vám připomněla, že na mém blogu probíhá GIVEAWAY o sadu pro líčení očí od Rimmel, tak se nezapomeňte zúčastnit - pár kliknutí, a sada může být vaše. Každopádně, někdo jste možná zaregistroval, že jsem včera byla na univerzitním plese and to se samozřejmě neobešlo bez nákupů.

Procházela jsem se po nákupáku a samozřejmě jsem neodolala velkému nápisu v obchodě s KIKO Milan kosmetikou. Všechny řasenky za 3.90£, takže jsem si jednu samozřejmě také pořídila. Bylo sice náročné vybrat jen jednu správnou, ale nakonec jsem si vybrala tu, která vypadala nejluxusněji(:D), Luxurious Lashes Maxi Brush Mascara.


When it comes to the mascara itself, it looks very luxurious. Application is very easy and this mascara gives your lashes a volume and lenght. I have blond lashes, therefore all mascaras give me similar effect but this one is above them all. It lasts long and it is easily removed with any make up remover. Only thing what is little bit annoying about this mascara is the fact that it makes your eye "messy". When you are applying it, it is literaly everywhere where it is not supposed to be so some foundation and concealer is required after. 

K samotné recenzi, řasenka působí docela kvalitním dojmem. Snadno se nanáší a kartáček dělá nádherný efekt. Mám blond řasy a není jich mnoho, ale tahle řasenka mi vážně dodala objem. 
Vydrží dlouho a snadno se odličuje. Jediné, co mi trochu vadí, je, že při nanášení špiní ve smyslu, že je všude kolem, takže je třeba nějakého makeupu na zamaskování. 








Withou Mascara/Bez Řasenky: 


With Mascara/S řasenkou: 



I think this is my new favourite. The full price is 9£ which is not bad for such a good mascara. However if you can make it, just run to the closest KIKO store and buy it while it is on a deal because you will not regret. 

Mám pocit, že co se týká řasenek, našla jsem nového favorita. Plní cena je 9£ což zase není tak hrozné, zvlášť když vezmu v potaz, jak dobrá tahle řasenka je. Nicméně, pokud máte přístup, určitě si ji objednejte z internetu, dokud akce platí, protože nebudete litovat. Pokud zase někdy bude podobná akce, ráda bych uspořádala soutěž o tuhle řasenku, protože nejraději dávám do Giveaway věci, které mám sama moc ráda. 
Líbí se vám tahle řasenka?  

6 comments

  1. fiiiha, tak tá ti spravila naozaj krásne riasy :) ak bude súťaž, určite sa zapojím :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  2. V mojí kosmetické taštičce už začíná KIKO Milano dost převažovat, ta značka mi prostě sedne a oblíbila jsem si ji i pro vysokou kvalitu. Já nedám dopustit na černé oční linky, které jsou jako fix a jsou pro mě jediné, které si zvladám namalovat takhle. Moc ráda mám ale i tužky na rty a rtěnky, nosím je hodně a skvěle drží :)

    ReplyDelete
  3. Dělá opravdu nádherné řasy :)

    ReplyDelete
  4. Pěkné řasy řasenka udělala, vypadají jako umělé :-) sama tuto značku neznám a nezkoušela jsem od ní nic. Už několik let používám Maybellinky, ale už by to chtělo nějakou změnu :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  5. To vypadá hodně dobře! Děkuji za skvělý tip, zrovna novou řasenku potřebuji. :)

    ReplyDelete
  6. Popravdě tuto značku neznám, ale uznávám, že řasenka ti udělala krásné řasy :)

    ReplyDelete