Proč nosit brýle │ CZ&SK

Když si vybavím chvíle, kdy jsem nosila brýle, před očima se mi promítnou okamžiky slávy jako nespočet originálních přezdívek typu "brejloun", fotky, na kterých nejsem vidět díky odrazu světla z mých brýlí a sezení v první lavici, protože jsem s brýlemi neměla díky učitelům na vybranou.
Po sedmi letech mučení na základce přišla střední a já jsem na dalších osm let dala brýlím sbohem. Všechno šlo jako po másle. Až do teď. Přišel moment, kdy jsem se musela k brýlím vrátit. Alespoň částečně. Trvalo mi to celých osm let, ale uvědomila jsem si, že brýle jsou vlastně docela super a přináší nám spoustu výhod. Pojďme se na to podívat.



1) Brýle vás udělají inteligentnější...
... Alespoň v očích ostatních.

2) Budete za sexy šprtku.. 
... v dobrém slova smyslu. Viděli jste někdy porno portál?

3) Brýle jsou skvělý módní doplněk..
... Spousta holek nosí falešné nedioptrické brýle, protože je to cool.

4) Čímž se dostáváme k tomu, že budete superhipster...
... Protože ani hipsteři nemají na očích takové popelníky jako vy.

5) Když se vám zrovna nepovede obočí....
.... Obroučky toho Brežněva místo Cary zakryjí.

6) Můžete o tom napsat na blog...
... Protože bloggeři píšou o kdejaké kravině.



A co vy a brýle?

11 comments

  1. Zajímavý námět k článku^^
    Krátký, ale pousmála jsem se, protože máš pravdu :D:)

    Na brýle si těžko zvykám. Nemám ráda ani sluneční, ani optické. Nosím brýle na dálku a to už akoro 4-5 let. V posledním půl roku se mi zrak zhoršil a musím je mít teď na očích pořád. Nevím proč, ale v brýlích se nějak necitim :O :/
    YourVee.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Dlho mi trvalo kým som sa s okuliarmi zžila. Teraz to už však vníma podobne ako ty, nosievam aj šošovky, ale nie stále. Šosovky som vskue nosila cca rok a potom sa mi oči začali dosť vysušovať a dráždiť ma takže momentálne to dlho so šošovkami v očiach nevydržím. V kancelárii, kde je počítač a klimatizácia sa spolieham vždy na okuliare. Navyše táto retro móda, ktorá prišla aj na okuliare je úžasná.

    ReplyDelete
  3. Na střední jsem taky začala nosit čočky a byla jsem nejšťastnější člověk na světě. Na vysoké se všechno nějak.. pokazilo, protože jsem byla najednou hrozně líná, čočky teď nasadím tak jednou za měsíc, hlavně když je slunečno, abych vůbec něco viděla. Fakt se netěším na léto. :D
    Za mě jsou tedy brýle nejvýhodnější v nasazování, ráno vidím během pár vteřin. A můžu si je kdykoliv (a jednoduše) sundat. :)

    https://magdatumova.wordpress.com/

    ReplyDelete
  4. Super nápad na článek :) Já mám taky nosit brýle, ale vůbec je nenosim :D mám totiž obroučky co mi moc neseděj, tobě moc slušej :)

    ReplyDelete
  5. Super článek, docela jsem se pobavila :D Já teda brýle nosit nemusím a jsem za to celkem ráda :D Ale tobě moc sluší :)

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    ReplyDelete
  6. Haha, tak to je super. Občas by se mi hodily k outfitu, abych byla právě super hipster :D :)
    Ejnets in Lisboa

    ReplyDelete
  7. Mne se bryle na lidech libej, kdyz jim fakt sednou :) Sama uz mam vybrane, jake bych rada :D :) A myslim, ze po poslednim psani diplomky uz nebude trvat dlouho...

    ReplyDelete
  8. Hned jsem si vybavila svůj článek "Problémy lidí s brýlemi". Ze začátku jsem to nesla těžce, ale už jsme s brýlemi kamarádi. Jen teda ne v dešti a v zimě v teplých místnostech.
    A to s tím pornem? Jen co jsem vyšla ven s brýlemi, hned jsem slyšela od kamarádů poznámky, že vypadám jako učitelka z porna. Díky, hoši.:D

    ReplyDelete
  9. mně osobně přijde, že některým tipům brýle prostě sluší a v dnešní době je to více modní doplněk, než nějaký handicap
    Navíc toho množství jako barev a tvarů, co se vyrábí si vybere podle mě skutečně každý a každý v tom najde svůj styl. Já jsem brýle nikdy nenosila, ale už jsem přemýšlela, že bych si pořídila jako doplněk ty bez dioptrií :)

    ReplyDelete
  10. Je pravda, že já sama jsem si dlouho zvykala a hledala brýle, které mi budou aspoň trochu slušet. Nakonec jsem našla. Ale pokud nesvítí sluníčko a nemusím je mít, tak je nenosím.

    ReplyDelete
  11. Ja okuliare nosiť musím a musím povedať že ich nemám rada :D Zavadzajú mi neustále...

    dazzlera.blogspot.sk

    ReplyDelete