MY PURPLE OBSESSION │ CZ&SK

Vůbec se netajím tím, že se mi letošní móda líbí víc než kdykoliv před tím a to zejména proto,že se do módy vrátila délka šatů a sukní, která neodhaluje polovinu mého pozadí. Nikdy jsem si nemohla dovolit nakupovat přes internet, protože jsem si nemohla být jistá, jestli ty vysněné mini budu moct nosit jako šaty nebo jako slušivý top. Je skvělé vědět, že letošní léto se polovina spoluobyvatel Aberdeenu nepokochá pohledem na mé spodní prádlo. 


Nicméně není to jen délka šatů, která mě na této módě zaujala. Jsem nadšená z nášivek květin, vintage doplňků a především z barev. Pamatuji si, jak bylo vždycky těžké najít věci s nášivkami růží, protože to nikdo až na mě nenosil(hipster:X). Co se týká barev, nikdy jsem to až tak neřešila, ale po skvělém víkendu v Severním Irsku mi došlo, že jsem až nějak moc vysazená na fialovo růžovou - když vám polovina přítelovo rodiny denně připomíná, že vám ladí vlasy s outfitem, donutí vás to k zamyšlení. 


Včera jsem tedy otevřela skříň a začala probírat všechny kusy oblečení, co v ní mám - a že jich je požehnaně. Vyšlo z toho, že více než polivina šatů má na sobě alespoň něco trochu fialovo-růžového a pokud ne, jedná se o kousky, které nosím nejraději s tekutou rtěnkou od NYX v odstínu Embellishement(mluvím o ní neustále), protože je celá do fialova. 


Aby toho nebylo málo, objednala jsem si brýle z aliexpressu, které momentálně vlastní tak 90% svobodného světa(Je to mimochodem můj pátý pár slunečních brýlí, což rozhodně ve Skotsku, kde je léto jeden den v roce, rozhodně plně využiji). V růžovém odstínu s nádechem fialové. Překvapivě.



Nicméně, jak jsem už zmínila, ráda nosím rtěnky s fialovým tónem, ale pokud jsem celá vyrůžovělá, co se oblečení a vlasů týká, ráda volím jen jemné nude odstíny. Myslím si, že to jde dobře dohromady - růžové vlasy a sukně jsou výrazné až až a ještě do toho fialová pusa v kombinaci s mým velkým tetováním by byla trochu moc a jak se říká, méně je více.

A jaká je vaše oblíbená barva? 











6 comments

  1. máš pravdu, takáto farba je krásna, ale asi celá v ružovej by tak pekne nevynikla :) každopádne ti veľmi sedí :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  2. Moje oblíbená barva je taky růžová, každopádně jsem nedávno zjistila, že nejradši nosím černou a bílou...:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. krásne líčenie a celkový stylin :)

    ReplyDelete
  4. Moc ti to sluší! Vlásky máš krásné :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  5. Já tuhle letošní módu taky miluju. Sice mi některý typ kousků nesluší, ale i tak je obdivuji.
    A jinak u mě vede černá. Najít v mé skříni jinou barvu je něco.:D

    ReplyDelete
  6. Pěkný článek, čtivě a vtipně napsaný!

    ReplyDelete